Artist Search: Browse by Artist Name
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Elena

Elena Tour Dates and Upcoming Concerts

Welcome to the official artist page for Elena – your premier destination for the latest concert tickets, tour announcements, and exclusive shows near you. Dive into the music, explore the artist’s reviews and photos, and never miss another concert moment. Stay updated, stay connected, and be the first to grab tickets for an unforgettable musical experience.
On tour Yes
Followers 33,822
Category Electronic, Dance, Latino Music
Concerts
Apr
28
The Gov
Hindmarsh
Tickets
About Elena
“Dragalasii mei, Povestea mea a inceput intr-o zi caniculara de iulie, in familia unui cuplu de mari indragostiti, un preot arman si sotia lui, o artista de muzica populara cu par lung de Cosanzeana, ochi superbi si glas dulce. Am fost primul lor copil si am primit de la fiecare dintre ei, harul de a cauta fericirea in micile intamplari ale vietii si de a-i bucura pe cei de langa mine cu talentul, pasiunea, vocatia vietii mele: muzica. Am crescut la Dada si la Papu (bunicii din partea tatalui) care m-au invatat sa vorbesc aromana, sa iubesc piperchile targasiti (o mancare delicioasa din bucataria traditional macedoneana) si tot ei m-au plimbat la Sovata, in vacante de neuitat. La Arsita, in inima Transilvaniei, in casa si curtea de basm a bunicii mele Ana, am invatat sa numar stelele, sa visez cu ochii deschisi, sa iubesc libertatea, oamenii, povestile lor si am inteles ca lumea e frumoasa daca stim sa-i daruim dragoste si sa credem in ea. Acasa, am auzit-o si am ascultat-o fascinata pe mama care ne canta mereu, cu mult drag. La unul dintre spectacolele ei m-am urcat cu ea pe scena, am privit publicul in ochi cantand impreuna cu ea si am stiut ca e un moment pe care nu-l voi uita niciodata. Aveam doar 3 ani, imi amintesc limpede acele minute si stiu ca acela a fost inceputul carierei mele de artist. De atunci, muzica mi-a dat dragoste, energie, povesti si sinceritate si m-a dus cu ea in multe locuri din tara si din lume, din insorita Spanie pana in fascinanta Japonie. Si, cel mai important, a adus in viata mea atat de multi oameni care canta, viseaza si danseaza impreuna cu mine, fanii mei, cei care imi fac toata calatoria magica si de nepretuit. In fiecare moment in care ii intalnesc, ma minunez mereu de cat de sinceri, de deschisi, de aproape de mine sunt si e incredibil sa te simti inteles si iubit de atat de multi oameni. Ei sunt a doua mea mare familie si alaturi de ei ma simt mereu…acasa." Elena Don't grow up, is a trap! www.elenagheorghe.ro
Follow on Bandsintown
Genres
Electronic, Dance, Latino Music
Similar Artists On Tour
Smiley
Smiley
INNA
INNA
MAXIMILIAN
MAXIMILIAN
Keo
Keo
Pépé
Pépé
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Shakira
Shakira
Partydul KissFM
Partydul KissFM
Nané (The Band)
Nané (The Band)
VAMA
VAMA
Heaven
Heaven
Alessia
Alessia
Elena Tour Cities
Hindmarsh, Australia

Frequently Asked Questions About Elena

Concerts & Tour Date Information

Is Elena on tour?

Yes, Elena is currently on tour. If you’re interested in attending an upcoming Elena concert, make sure to grab your tickets in advance. The Elena tour is scheduled for 1 dates across 1 cities. Get information on all upcoming tour dates and tickets for 2024-2025 with Hypebot.

How many upcoming tour dates is Elena scheduled to play?

Elena is scheduled to play 1 shows between 2024-2025. Buy concert tickets to a nearby show through Hypebot.

When does the Elena tour start?

Elena’s tour starts Apr 28, 2024 and ends on Apr 28, 2024. They will play 1 cities; their most recent concert was held in Hindmarsh at The Gov and their next upcoming concert will be in at .

What venues is Elena performing at?

As part of the Elena tour, Elena is scheduled to play across the following venues and cities:

2024 Tour Dates:

Apr 28 - Hindmarsh, SA @ The Gov
Artists
Cities