Artist Search: Browse by Artist Name
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Hősök

Hősök Tour Dates and Upcoming Concerts

Welcome to the official artist page for Hősök – your premier destination for the latest concert tickets, tour announcements, and exclusive shows near you. Dive into the music, explore the artist’s reviews and photos, and never miss another concert moment. Stay updated, stay connected, and be the first to grab tickets for an unforgettable musical experience.
On tour No
Followers 6,417
Category Hip Hop
Similar Artists On Tour
About Hősök
A Hősök csapata 2001-ben alakult és azóta aktív szereplője a magyar zenei életnek. A korai Szóhisztéria, Nyelvtan és Klasszik lemezek megalapozták az underground ismertséget. 2003-ban megnyerték a Hiphop Mission nevű országos tehetségkutató versenyt, mely a legendás Fila Rap Jam-ek utódja volt. 2011-ben a tízéves jubileum és a negyedik album (Négy Évszak) újabb nagy fordulópontot jelentett a zenekar életében. A lemez rengeteg pozitív kritikát kap, sok új kapu és lehetőség nyílik folyamatosan a Hősök számára. 2012-ben szerepelnek a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával a Szimfonik 2.0 rendezvényen. 2013-ban Érintés címmel napvilágot lát az ötödik korong olyan dalokkal, mint a Kisember, a Hip Hop Hatalom vagy az Enyém. Ebben az évben többek között a soproni Volt Fesztivál nagyszínpadának nyitó produkciójaként szerepelnek. A Négy Évszak, Érintés és Raplife albumok a nagyközönség felé nyitás céljából is készültek. A Hősök dalok hangulata széles skálán mozog: a Mindörökké vagy a Szó fel éppúgy a csapat emblémája, mint az Utolsó vasárnap vagy a Lepörög a Film. Az élet persze ezután sem állt le. Folyamatosan ontják az új dalokat és klipeket. A közönség töretlenül rajong videóikért és dalaikért, az élő koncertek, fellépések hangulata pedig bárkit magával ragad, még akkor is, ha valamilyen véletlen folytán eddig nem hallotta volna őket. A csapat az évek alatt bejárta fellépéseivel az országot. Minden nagyobb hazai fesztiválon szerepelnek, korábban az Offline Sport Games nyárzáróin alapnevek, manapság pedig városi-községi rendezvényeken és természetesen a hiphop orientált bulikon is biztos pont a Hősök szerepeltetése.
Follow on Bandsintown
Genres
Hip Hop

Frequently Asked Questions About Hősök

Concerts & Tour Date Information

Is Hősök on tour?

No, Hősök is not currently on tour and doesn’t have any tour dates scheduled for 2024-2025. Browse related artists and follow Hősök for the latest updates on upcoming concert tours.
Artists
Cities