Artist Search: Browse by Artist Name
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Jetlag

Jetlag Tour Dates and Upcoming Concerts

Welcome to the official artist page for Jetlag – your premier destination for the latest concert tickets, tour announcements, and exclusive shows near you. Dive into the music, explore the artist’s reviews and photos, and never miss another concert moment. Stay updated, stay connected, and be the first to grab tickets for an unforgettable musical experience.
On tour No
Followers 5,364
Category Jetlag
Similar Artists On Tour
About Jetlag
✈ ✈ ✈ J E T L A G ✈ ✈ ✈ Az idén alakult formáció debütáló dala, a "Karszalagok" 13 héten keresztül MAHASZ Rádiós Top 40 lista élmezőnyét erősítette, március 30-ai megjelenését követően a legjátszottabbak között szerepelt a Class FM-en, de a VIVA TV és a Music Channel is rotációban pörgeti a hozzá készült videoklipet. A kisfilm bejutott a 2. Magyar Klipszemle "Legjobb alakítás" kategóriájának shortlist-jére, tehát a legjobb 5 pályamű között szerepelt sikerrel. A zenekar debütáló dala a hetedik lett az összesített hazai rádiós játszási listán, és ezzel a slágerükkel szerepeltek a 2016-os X-Faktor negyedik élő showjának extra produkciójaként is. A JETLAG második kislemeze a "Látnom kell" július 12-én debütált a Petőfi Rádióban, ahol a megjelenés napjától kiemelt játszást élvez, a Petőfi Top 40-ben előkelő helyezéseket ér el hétről-hétre, így számos vidéki rádió is felfedezte már magának. A formáció harmadik single dalát "Keresem a bajt" címmel november 30-án mutatták be a Petőfi Rádióban, ahol azóta kiemelt rotációt élvez. Ezzel került be a zenekar a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál hazai 30 jelöltje közé is. Az legújabb JETLAG himnuszhoz videoklip is készült ami tulajdonképpen egy mini akciófilm magánrepülővel, autós üldözéssel, túszdrámával, fegyverekkel, lengén öltözött Zimány Lindával. A klip érdekessége még, hogy Molnár Tamás és Czoller Bence volt a kisfilm megálmodója, rendezője, forgatókönyvírója, gyártása, stylistja és castingja is egyben. ✈✈✈
Follow on Bandsintown
Genres
Jetlag
Band members
Czoller Bence, Molnár Tamás

Frequently Asked Questions About Jetlag

Concerts & Tour Date Information

Is Jetlag on tour?

No, Jetlag is not currently on tour and doesn’t have any tour dates scheduled for 2024-2025. Browse related artists and follow Jetlag for the latest updates on upcoming concert tours.
Artists
Cities