Artist Search: Browse by Artist Name
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Ogün Sanlısoy

Ogün Sanlısoy Tour Dates and Upcoming Concerts

Welcome to the official artist page for Ogün Sanlısoy – your premier destination for the latest concert tickets, tour announcements, and exclusive shows near you. Dive into the music, explore the artist’s reviews and photos, and never miss another concert moment. Stay updated, stay connected, and be the first to grab tickets for an unforgettable musical experience.
On tour Yes
Followers 3,107
Concerts
May
16
6:45 KK Ankara
Ankara
Tickets
May
24
Ooze Venue
İzmir
Tickets
Jun
05
JJ Pub Gaziantep
Gaziantep
Tickets
Jun
22
Blind İstanbul
İstanbul
Tickets
About Ogün Sanlısoy
Ogün Sanlısoy (1971- ), Türk müzisyen. 1971 yılında Gölcük'te doğdu. Babasının görevi dolayısıyla pek çok farklı bölge ve şehirde geçen ilkokul yıllarından sonra Fenerbahçe Lisesi'nde ortaokul ve liseyi okudu. 1988 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümüne girdi ve mezun oldu. 1989 yılında yakın arkadaşı Kubilay Özvardar ile birlikte hazırladığı akustik dinleti onun ilk sahne deneyimiydi. Bu yıllarda Sugar Mice grubuyla çalışmaya başladı ve ilk demo kaydını gerçekleştirdi. Daha sonra çeşitli amatör gruplarda solist olarak çalıştı. 1992 yılında Pentagram'a katıldı ve aynı yıl çıkan Trail blazer albümünde vokaliyle yeraldı. Türkiye'de ve yurtdışında Pentagram'la pek çok konser gerçekleştirdi. 1993 ve 1994 yıllarında Hıbır ve Rock dergilerinin okuyucuları tarafından Yılın En İyi Erkek Rock Şarkıcısı Solisti seçildi. 1994-95 yıllarında Gür Akad'ın kurduğu Klips grubunda solist olarak yeraldı ve bu grupla çeşitli konserler verdi. 1995 yılında piyasaya çıkan Özlem Tekin'in Kime Ne adlı ilk albümünde besteci, enstrümanist ve süpervisor olarak çalıştı. 2006 yılında piyasa sürdüğü Üç adlı albümünde Pentagram grubundan arkadaşları Metin Türkcan ve Tarkan Gözübüyük ile çalıştı.
Follow on Bandsintown
Similar Artists On Tour
Teoman
Teoman
mor ve ötesi
mor ve ötesi
Bulutsuzluk Özlemi
Bulutsuzluk Özlemi
maNga
maNga
Feridun Düzağaç
Feridun Düzağaç
Zakkum
Zakkum
Gripin
Gripin
Redd
Redd
Demir Demirkan
Demir Demirkan
Malt
Malt
Ogün Sanlısoy Tour Cities
Ankara, Turkey İstanbul, Turkey Gaziantep, Turkey İzmir, Turkey

Frequently Asked Questions About Ogün Sanlısoy

Concerts & Tour Date Information

Is Ogün Sanlısoy on tour?

Yes, Ogün Sanlısoy is currently on tour. If you’re interested in attending an upcoming Ogün Sanlısoy concert, make sure to grab your tickets in advance. The Ogün Sanlısoy tour is scheduled for 4 dates across 4 cities. Get information on all upcoming tour dates and tickets for 2024-2025 with Hypebot.

How many upcoming tour dates is Ogün Sanlısoy scheduled to play?

Ogün Sanlısoy is scheduled to play 4 shows between 2024-2025. Buy concert tickets to a nearby show through Hypebot.

When does the Ogün Sanlısoy tour start?

Ogün Sanlısoy’s tour starts May 16, 2024 and ends on Jun 22, 2024. They will play 4 cities; their most recent concert was held in Ankara at 6:45 KK Ankara and their next upcoming concert will be in İstanbul at Blind İstanbul.

What venues is Ogün Sanlısoy performing at?

As part of the Ogün Sanlısoy tour, Ogün Sanlısoy is scheduled to play across the following venues and cities:

2024 Tour Dates:

May 16 - Ankara, Turkey @ 6:45 KK Ankara
May 24 - İzmir, Ege Bolgesi @ Ooze Venue
Jun 05 - Gaziantep, Turkey @ JJ Pub Gaziantep
Jun 22 - İstanbul, Turkey @ Blind İstanbul
Artists
Cities