Artist Search: Browse by Artist Name
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Slza

Slza Tour Dates and Upcoming Concerts

Welcome to the official artist page for Slza – your premier destination for the latest concert tickets, tour announcements, and exclusive shows near you. Dive into the music, explore the artist’s reviews and photos, and never miss another concert moment. Stay updated, stay connected, and be the first to grab tickets for an unforgettable musical experience.
On tour Yes
Followers 8,017
Category Pop
Concerts
Sep
22
Brno Business Park
Staré Brno
Tickets
About Slza
Skupina Slza o sobě dala poprvé vědět v říjnu roku 2014, kdy veřejnosti představila debutový singl Lhůta záruční, který se záhy stal hitem a zařadil se mezi nejúspěšnější videa na YouTube. V roce 2015 Petr Lexa a Lukáš Bundil přispěli do českého éteru dalšími dvěma hity a klipy Celibát a Katarze (průvodní píseň seriálu Přístav), které se všechny dostaly do TOP 5, a posbírali několik hudebních cen. Důležitý milník přišel s jejich debutovým albem Katarze (listopad 2015), které záhy po vydání získalo vzácné ocenění multiplatinová deska. Následovala ocenění Český Slavík v kategorii Objev roku a Hvězda internetu. Rok 2016 znamenal pro kapelu další úspěšný posun v hudební kariéře. Do světa vypustila singl Fáze pád a hymnu festivalu Léto lásky, kterou si s ní zazpívali nejoblíbenější čeští interpreti. Na podzim se pak fanoušci dočkali také videoklipu k baladě Pouta. V říjnu duo překvapilo své posluchače výjimečnou fotoknihou s názvem Slza obrazem, která na Petra Lexu a Lukáše Bundila nahlíží objektivem fotografa Jindřicha Kodíčka. Ten populární kapelu zachytil z větší blízkosti a odhaluje tak obrazy, které byly fanouškům doposud skryty. Jedinečná publikace je navíc doplněna o dosud nezveřejněné biografické texty a velký exkluzivní rozhovor. Pro Slzu ale zůstává stále hlavní prioritou hudba a setkávání s jejich posluchači. Jarní i podzimní část KATARZE TOUR 2016 byla záhy vyprodána a show Slzy si nenechalo ujít přes 31 000 návštěvníků. Během uplynulého roku Slza odehrála více než 80 koncertů včetně největších hudebních akcí jako Majálesy a hudební festivaly. Kromě fanoušků, kteří Slze přibývají neuvěřitelnou rychlostí, kapelu chválí i hudební kritici. Jejich debut, jenž na podzim získal trojplatinu, byl nominován také v Hudebních cenách Anděl. Slza se rovněž dostala do TOP 5 v kategorii Kapela roku v anketě Český Slavík. Na jaře 2017 Slza představuje nový singl Ani vody proud z chystaného druhého alba, jehož vydání je naplánováno na pátek 13. října 2017. Rovněž je čeká mnoho koncertů a vystoupení. Vítejte na oficiální facebookové stránce skupiny SLZA!
Follow on Bandsintown
Genres
Pop
Similar Artists On Tour
Ben Cristovao
Ben Cristovao
Majk Spirit
Majk Spirit
Ektor
Ektor
Paulie Garand
Paulie Garand
Xindl X
Xindl X
Lucie Bílá
Lucie Bílá
Sebastian
Sebastian
Ewa Farna
Ewa Farna
Marta Jandova
Marta Jandova

Frequently Asked Questions About Slza

Concerts & Tour Date Information

Is Slza on tour?

Yes, Slza is currently on tour. If you’re interested in attending an upcoming Slza concert, make sure to grab your tickets in advance. The Slza tour is scheduled for 1 dates across 0 cities. Get information on all upcoming tour dates and tickets for 2024-2025 with Hypebot.

How many upcoming tour dates is Slza scheduled to play?

Slza is scheduled to play 1 shows between 2024-2025. Buy concert tickets to a nearby show through Hypebot.

When does the Slza tour start?

Slza’s tour starts Sep 22, 2024 and ends on Sep 22, 2024. They will play 0 cities; their most recent concert was held in Staré Brno at Brno Business Park and their next upcoming concert will be in at .

What venues is Slza performing at?

As part of the Slza tour, Slza is scheduled to play across the following venues and cities:

2024 Tour Dates:

Sep 22 - Staré Brno, South Moravian @ Brno Business Park
Artists
Cities