Artist Search: Browse by Artist Name
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Separ

Separ Tour Dates and Upcoming Concerts

Welcome to the official artist page for Separ – your premier destination for the latest concert tickets, tour announcements, and exclusive shows near you. Dive into the music, explore the artist’s reviews and photos, and never miss another concert moment. Stay updated, stay connected, and be the first to grab tickets for an unforgettable musical experience.
On tour Yes
Followers 8,495
Category Hip-hop, Rap, Hip Hop
Concerts
Aug
29
rubicon festival 2024
Nitra
Tickets
About Separ
Začiatky tvorby siahajú do roku 2001 kedy s Damem začínajú tvoriť prvé veci nahrávané doma na kazety, časom začínajú hrávať prvé koncerty ako skupina 2kusy reprezentujúca Dúbravku, neskôr vznikne skupina DWS (Dame, Wrana, Separ) ktorá sa dostáva do povedomia širšej verejnosti...odohrajú spolu niečo okolo 50 koncertov v rámci celého Slovenska, no po nezhodách v skupine sa toto trio rozpadá...po ročnej pauze sa Dame, Separ a producent Smart vracajú s prvým oficiálnym nosičom DMS-Teraz už naozaj ktorý sa stretáva s veľmi pozitívnymi ohlasmi u ľudí...v roku 2009 vzniká zoskupenie Gramo Rokkaz (Decko, Danosť, DMS, Mater, Dekan, Deryck, Analytik, Lkama, Metys, Miko) ktorého sú členmi..V roku 2O1O vydávaju spoločný sampler lejblu (Gramo Rokkaz - Manifest:2010) a odohrajú množstvo koncertov či už ako jednotlivci alebo skupina GR...V roku 2011 DMS vydáva debutový album pod názvom "Čo sa stalo?!" na ktorom je 16 plnohodnotných skladieb a objavuju sa na nom zásadné mená slovenskeho rapu ako Čistychov, DNA či Momo. Album sa po krátkej dobe vypredal, preto sa Separ rozhodol fanúšikom priniesť čerstvý materiál a po singloch medzi ktorými boli aj skladby ako "Pochopto" kde sa objavil aj člen známej americkej formácie AOTP - ReefTheLostCauze, či "Potrebujemto" s Figym KO, na ktorú vznikol netradičný pirátsky klip, začal pracovať na solo debute...Koncom roka 2012 vychádza prvý solo album BULDOZÉR, ktorý kritici a ludia sledujúci tento žáner označujú za prelomový a patriaci medzi najzásadnejšie nosiče na československej hip-hopovej scéne..Po tomto úspešnom počine zaznamenal zásadný posun. V marci roku 2014 vychádza jeho druhý sólo album "PIRÁT", ktorý ho zaradil do elity československej rapovej scény..V súčastnej dobe patrí medzi najvybookovanejších a najvyťaženejšich slovenských interpretov.. Okrem rapu sa Separ venuje aj maľovaniu Graffiti niečo vyše 10 rokov a patrí k špičke slovenských writerov... Niektoré zo spoluprác: Čistychov, Rytmus, Ego, Ektor, DNA, Momo, BoyWonder, Strapo, Kali, Vladis, GramoRokkaz, Vec, Zverina, Idea, Kajdžas, ReefTheLostCauze, Block mcCloud, Termanology, Rakaa Iriscience... Hudobne: Fantom, Fatte, Inphy, Wich, KennyRough, Mugis, Deryck, Smart, Lkama, Metys, Gbod... Officiálna stránka Separa ! Ⓢ Booking: Lukáš Souhrada booking.separ@gmail.com +420 724 081 740 Web: http://www.separdms.sk/
Follow on Bandsintown
Genres
Hip-hop, Rap, Hip Hop
Similar Artists On Tour
Ektor
Ektor
Majk Spirit
Majk Spirit
Kontrafakt
Kontrafakt
Pil C
Pil C
Momo
Momo
Ben Cristovao
Ben Cristovao
Paulie Garand
Paulie Garand
Vladimir 518
Vladimir 518
DMS
DMS
Tafrob
Tafrob
Řezník ZNK Official
Řezník ZNK Official
Separ Tour Cities
Nitra, Slovakia

Frequently Asked Questions About Separ

Concerts & Tour Date Information

Is Separ on tour?

Yes, Separ is currently on tour. If you’re interested in attending an upcoming Separ concert, make sure to grab your tickets in advance. The Separ tour is scheduled for 1 dates across 1 cities. Get information on all upcoming tour dates and tickets for 2024-2025 with Hypebot.

How many upcoming tour dates is Separ scheduled to play?

Separ is scheduled to play 1 shows between 2024-2025. Buy concert tickets to a nearby show through Hypebot.

When does the Separ tour start?

Separ’s tour starts Aug 29, 2024 and ends on Aug 29, 2024. They will play 1 cities; their most recent concert was held in Nitra at Agrokomplex and their next upcoming concert will be in at .

What venues is Separ performing at?

As part of the Separ tour, Separ is scheduled to play across the following venues and cities:

2024 Tour Dates:

Aug 29 - Nitra, Nitriansky kraj @ Agrokomplex
Artists
Cities