Artist Search: Browse by Artist Name
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Sagopa Kajmer

Sagopa Kajmer Tour Dates and Upcoming Concerts

Welcome to the official artist page for Sagopa Kajmer – your premier destination for the latest concert tickets, tour announcements, and exclusive shows near you. Dive into the music, explore the artist’s reviews and photos, and never miss another concert moment. Stay updated, stay connected, and be the first to grab tickets for an unforgettable musical experience.
On tour Yes
Followers 9,287
Category Hip Hop, Hip-hop, Rap
Concerts
May
15
Holly Stone Manisa
Manisa
Tickets
May
25
Holly Stone Muğla
Muğla
Tickets
May
31
Tarihi Havagazı Fabrikası
İzmir
Tickets
About Sagopa Kajmer
1978 yılı Samsun doğumlu, asıl adı Yunus Özyavuz´dur. Ailesi vasıtasıyla küçük yaştan itibaren çeşitli kültürlere ait müziklerle büyümüştür. 1990´lı yılların başında Türkiye´de ilk özel radyoların açılmasıyla beraber Samsun´da yerel bir radyoda DJ´lik yaparak profesyonel müzik kariyerine başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Sagopa Kajmer, üniversite yıllarından itibaren Power FM, Metro FM, Numberone FM, Radio 2019 ve daha bir çok önemli radyo istasyonunda DJ´lik ve müzik direktörlüğü yaptı. Bu esnada prodüktörlükte de adını duyuran başarılı sanatçı, 1998´de Türk rap tarihinin en önemli isimlerinden biri haline geldi. Kuvvetmira grubunu kurarak, uzun bir müddet Silahsız Kuvvet mahlasıyla çalışmalarını sürdürmüş daha sonra Sagopa Kajmer olarak devam etmiştir. Türk rap klasiği olarak kabul edilen bir çok albüm ve şarkı Sagopa Kajmer´in ellerinden çıkmıştır. 2004´te G.O.R.A film müzikleriyle adını geniş kitlelere duyurmuş ve büyük beğeni toplamıştır. 2005 yılından bu yana, şu an sahibi olduğu Melankolia Müzik şirketinin çatısı altında müzik kariyerine devam etmektedir. Prodüktörlüğünü üstlendiği onlarca albüm, yüzlerce şarkısı ve piyasaya kazandırdığı MC´ler ile Türkçe Rap´e hiç şüphesiz en büyük katkıyı sağlayan isimdir Sagopa Kajmer. Türkiye´de sadece rap müzik içinde değil tüm müzik kategorileri ele alındığında en üretken isimlerin başında gelmektedir.
Follow on Bandsintown
Genres
Hip Hop, Hip-hop, Rap
Similar Artists On Tour
maNga
maNga
Teoman
Teoman
Ezhel
Ezhel
Mabel Matiz
Mabel Matiz
mor ve ötesi
mor ve ötesi
Gripin
Gripin
Gökhan Türkmen
Gökhan Türkmen
Hande Yener
Hande Yener
Kolpa
Kolpa
Zakkum
Zakkum
Yalın
Yalın
Sagopa Kajmer Tour Cities
İzmir, Turkey Muğla, Turkey Manisa, Turkey

Frequently Asked Questions About Sagopa Kajmer

Concerts & Tour Date Information

Is Sagopa Kajmer on tour?

Yes, Sagopa Kajmer is currently on tour. If you’re interested in attending an upcoming Sagopa Kajmer concert, make sure to grab your tickets in advance. The Sagopa Kajmer tour is scheduled for 3 dates across 3 cities. Get information on all upcoming tour dates and tickets for 2024-2025 with Hypebot.

How many upcoming tour dates is Sagopa Kajmer scheduled to play?

Sagopa Kajmer is scheduled to play 3 shows between 2024-2025. Buy concert tickets to a nearby show through Hypebot.

When does the Sagopa Kajmer tour start?

Sagopa Kajmer’s tour starts May 15, 2024 and ends on May 31, 2024. They will play 3 cities; their most recent concert was held in Manisa at Holly Stone Manisa and their next upcoming concert will be in Muğla at Holly Stone Muğla.

What venues is Sagopa Kajmer performing at?

As part of the Sagopa Kajmer tour, Sagopa Kajmer is scheduled to play across the following venues and cities:

2024 Tour Dates:

May 15 - Manisa, Turkey @ Holly Stone Manisa
May 25 - Muğla, Turkey @ Holly Stone Muğla
May 31 - İzmir, Turkey @ Tarihi Havagazı Fabrikası
Artists
Cities