Artist Search: Browse by Artist Name
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts Tour Dates and Upcoming Concerts

Welcome to the official artist page for Els Amics de les Arts – your premier destination for the latest concert tickets, tour announcements, and exclusive shows near you. Dive into the music, explore the artist’s reviews and photos, and never miss another concert moment. Stay updated, stay connected, and be the first to grab tickets for an unforgettable musical experience.
On tour Yes
Followers 8,716
Category Pop, Electro Avant Pop Dautor
Concerts
May
18
Teatre Victòria
Barcelona
Tickets
About Els Amics de les Arts
Tres anys després del seu últim disc, torna un grup que ja no necessita presentació. Els Amics de les Arts publicaran un nou àlbum a principis de 2017 de la mà de Sony Music. Amb 11 anys de trajectòria a l'esquena, la banda segueix apostant per fer un salt endavant a cada disc. Aquest cop és majúscul. Per produir, enregistrar i mesclar aquest nou treball, Els Amics de les Arts han comptat amb Tony Doogan (Escòcia), una de les figures clau per entendre la música pop independent britànica dels darrers vint anys. Amb una trajectòria contrastada a nivell mundial, Doogan ha estat el responsable sonor de bandes com Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne, Teenage Fan Club, Snow Patrol o Super Furry Animals. El binomi Amics-Doogan ha donat com a resultat un disc descaradament expansiu, ple de cançons que eixamplen la sonoritat del grup sense renunciar a la seva perfectament coneguda identitat. Els Amics mantenen intacte l’estrany poder que els fa ser un grup únic. Destaca la col•laboració de l'OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) en dues de les cançons. El disc ha estat masteritzat a Sterling Sound (NYC) pel llegendari Greg Calbi. El mític enginyer ha treballat en els últims treballs d'artistes com Bob Dylan, Bon Iver o Band of Horses. Actualment la banda treballa intensament en una posada en escena que permeti plasmar tots el matisos i ampliar l'experiència de l'àlbum en directe. Ja hi ha confirmades algunes de les primeres dates. Aquest 2017 el nou disc d'Els Amics de les Arts.
Follow on Bandsintown
Genres
Pop, Electro Avant Pop Dautor
Band members
Dani Alegret, Eduard Costa, Ferran Piqué, Joan Enric Barceló
Similar Artists On Tour
La Pegatina
La Pegatina
Antònia Font
Antònia Font
Love of Lesbian
Love of Lesbian
Mishima
Mishima
Cesk Freixas
Cesk Freixas
Sopa de Cabra
Sopa de Cabra
Joan Dausà
Joan Dausà
Vetusta Morla
Vetusta Morla
La Raíz
La Raíz
Pirat's Sound Sistema
Pirat's Sound Sistema
Estopa
Estopa
Els Amics de les Arts Tour Cities
Barcelona, Spain

Frequently Asked Questions About Els Amics de les Arts

Concerts & Tour Date Information

Is Els Amics de les Arts on tour?

Yes, Els Amics de les Arts is currently on tour. If you’re interested in attending an upcoming Els Amics de les Arts concert, make sure to grab your tickets in advance. The Els Amics de les Arts tour is scheduled for 1 dates across 1 cities. Get information on all upcoming tour dates and tickets for 2024-2025 with Hypebot.

How many upcoming tour dates is Els Amics de les Arts scheduled to play?

Els Amics de les Arts is scheduled to play 1 shows between 2024-2025. Buy concert tickets to a nearby show through Hypebot.

When does the Els Amics de les Arts tour start?

Els Amics de les Arts’s tour starts May 18, 2024 and ends on May 18, 2024. They will play 1 cities; their most recent concert was held in Barcelona at Teatre Victòria and their next upcoming concert will be in at .

What venues is Els Amics de les Arts performing at?

As part of the Els Amics de les Arts tour, Els Amics de les Arts is scheduled to play across the following venues and cities:

2024 Tour Dates:

May 18 - Barcelona, Spain @ Teatre Victòria
Artists
Cities