Artist Search: Browse by Artist Name
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Jonna Fraser

Jonna Fraser Tour Dates and Upcoming Concerts

Welcome to the official artist page for Jonna Fraser – your premier destination for the latest concert tickets, tour announcements, and exclusive shows near you. Dive into the music, explore the artist’s reviews and photos, and never miss another concert moment. Stay updated, stay connected, and be the first to grab tickets for an unforgettable musical experience.
On tour Yes
Followers 5,580
Category Gospel, Hip Hop, Pop, Afro-beat, Rap, Soul
Concerts
Jul
13
Vunzige Deuntjes Festival 2024
Amstelveen
Tickets
Jul
20
Zuiderpark
Den Haag
Tickets
Nov
28
Ziggo Dome
Amsterdam
Tickets
About Jonna Fraser
Jonathan Fraser (26) is opgegroeid in Zaandam Zuid. Op zijn 12e maakte hij kennis met hiphop sindsdien is het zijn uitlaatklep. Het begon als een hobby, maar snel werd het zijn liefde. Met zijn aparte stemgeluid en unieke delivery onderscheid hij zich van de rest. Jonna Fraser is opgegroeid met allerlei soorten muziekgenres en dat hoor je weer terug in zijn muziek. Hij vindt zijn inspiratie bij het maken van muziek voornamelijk bij soul muziek en rap uit de jaren 90. Hij heeft een erg veelzijdige smaak (van gangster rap tot zwoele soulnummers) en dat is goed terug te horen aan de diversiteit in zijn muziek. Jonna is een goedlachse en positief ingestelde jongen en draagt een goed gevoel uit in zijn teksten. Jonna Fraser staat momenteel bekend als vaandeldrager in de Nederlandse hip-hopindustrie. Jonna behoort tot de top van de Nederlandse pop en liet dat onlangs nog zien door voor de derde keer op #1 binnen te komen in de Nederlandse album-charts, een unieke prestatie. Zijn onlangs uitgebrachte album “LION” staat inmiddels op bijna 17.000.000 streams en er zijn meer dan 1.000.000 unieke luisteraars per maand. Jonna bracht in 2014 zijn “Maatje 45 EP” uit, een bescheiden succes voor de toen pas 22-jarige Jonathan. Echter volgde het grote succes na zijn bijdrages op het succesvolle compilatiealbum “New Wave”. Hierna volgden snel de albums “Alle Tijd” en “Goed Teken”, die weer opgevolgd werden door “Blessed”, “Jonathan” en “Blessed II” waarvan “Blessed” en “Blessed II” beide op #1 binnenkwamen in de album charts. Jonna is nog lang niet klaar en heeft de ambitie om deze succesvolle reeks voort te zetten.
Follow on Bandsintown
Genres
Gospel, Hip Hop, Pop, Afro-beat, Rap, Soul
Similar Artists On Tour
Frenna
Frenna
Broederliefde
Broederliefde
Idaly
Idaly
Bizzey
Bizzey
CHO
CHO
Jayh
Jayh
Hef
Hef
Mula B
Mula B
Snelle
Snelle
KM
KM
Kraantje Pappie
Kraantje Pappie
Jandro
Jandro
Jonna Fraser Tour Cities
Amsterdam, Netherlands Amstelveen, Netherlands

Frequently Asked Questions About Jonna Fraser

Concerts & Tour Date Information

Is Jonna Fraser on tour?

Yes, Jonna Fraser is currently on tour. If you’re interested in attending an upcoming Jonna Fraser concert, make sure to grab your tickets in advance. The Jonna Fraser tour is scheduled for 3 dates across 2 cities. Get information on all upcoming tour dates and tickets for 2024-2025 with Hypebot.

How many upcoming tour dates is Jonna Fraser scheduled to play?

Jonna Fraser is scheduled to play 3 shows between 2024-2025. Buy concert tickets to a nearby show through Hypebot.

When does the Jonna Fraser tour start?

Jonna Fraser’s tour starts Jul 13, 2024 and ends on Nov 28, 2024. They will play 2 cities; their most recent concert was held in Amstelveen at Amsterdamse Bos and their next upcoming concert will be in Amstelveen at Amsterdamse Bos.

What venues is Jonna Fraser performing at?

As part of the Jonna Fraser tour, Jonna Fraser is scheduled to play across the following venues and cities:

2024 Tour Dates:

Jul 13 - Amstelveen, NH @ Amsterdamse Bos
Jul 20 - Den Haag, ZH @ Zuiderpark
Nov 28 - Amsterdam, Netherlands @ Ziggo Dome
Artists
Cities