Artist Search: Browse by Artist Name
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Violet Road

Violet Road Tour Dates and Upcoming Concerts

Welcome to the official artist page for Violet Road – your premier destination for the latest concert tickets, tour announcements, and exclusive shows near you. Dive into the music, explore the artist’s reviews and photos, and never miss another concert moment. Stay updated, stay connected, and be the first to grab tickets for an unforgettable musical experience.
On tour Yes
Followers 12,249
Category Rock, Pop
Concerts
Jul
26
Canal Street Festival 2024
Arendal
Tickets
Aug
01
Sletta Kirke, Frøya
Dyrvika
Tickets
Aug
02
Frøya Storhall
Sistranda
Tickets
Aug
03
Frøya Storhall
Sistranda
Tickets
Sep
28
Rockefeller
Oslo
Tickets
Oct
12
USF Verftet
Bergen
Tickets
About Violet Road
Enten du blir kjent med Violet Road live, på radio, i bilen eller på fest, er førsteinntrykket herlig komplekst. Dette er på den ene siden musikken som gjør at du umiddelbart vil snu og be alle nær deg om å være helt stille. Du vil ta inn teksten. Du vil være i klangen, når Kjetil Holmstad-Solberg møter deg alene, med en erfaren og sår vokal som har noe Neil Youngsk over seg, eller når han har med seg resten av bandet i koret. Du vil kjenne kjernen av solid pop, men som også flørter litt med dixieland på den ene låta og arbeidersanger på den neste. Like umiddelbart vil du be de menneskene rundt deg synge med. Du vil dra dem opp på nærmeste bord og starte en fest der og da. Og det gjelder ikke bare P1-listede hits som «Can You Hear the Morning Singing», «Burning Up» eller «Face of the Moon». I sum må nok gutta i Violet Road med sine utgivelser bære ansvaret for at mange med gode forsetter om å rekke siste buss hjem heller må punge ut med natt-takst til drosje fire timer senere – og være fantastisk glad for det, både der og da og dagen etter. Selv mener bandmedlemmene at aldersforskjellen på 16 år fra den yngste til eldste av brødrene Rundberg, som er fire av bandets fem medlemmer, har vært essensielt for å skape bandets sound. Spennet gjør at de er formet av ulike musikktradisjoner, og det er åpenbart at de våger å leke med erfaringene når de lager musikk sammen. Musikk for sluttet lag med kun deg selv til stede, og for den spontane eller godt planlagte festen. Storslagen pop med arbeidersangflørt. Festlig melankoli. Ja, alt det der – men komplisert? Nei, overhodet ikke. Det er musikk for hele mennesker med hele liv, eller som gutta selv sier det: «Musikken vår har mange lag. Akkurat som du. Og virkeligheta. Vi selv? Jo, vi er melankolske mennesker som oppfører oss, spiller og synger som om det er en helsikes fest. Det er så uendelig mye lettere å bygge noe ganske enkelt på å være de vi er, enn å prøve å være noen andre.» På det nyeste albumet «Back to the Roadshow» er gutta mer seg selv enn noen gang. De 12 låtene har mer av alt. Mer identitet, mer lek, mer overskudd og mer mot. Dette skaper popmusikk du ikke har hørt før, men som du umiddelbart kjenner deg hjemme i. En konsert med Violet Road etterlater deg med en bestemt følelse av at dette er folk som vil deg vel, og vil ha deg med i koret. Til den lyse morgen.
Follow on Bandsintown
Genres
Rock, Pop
Band members
Kjetil Holmstad-Solberg, Halvard Rundberg, Hogne Rundberg, Håkon Rundberg
Similar Artists On Tour
Hekla Stålstrenga
Hekla Stålstrenga
Kari Bremnes
Kari Bremnes
Åge Aleksandersen
Åge Aleksandersen
Halvdan Sivertsen
Halvdan Sivertsen
Sivert Høyem
Sivert Høyem
Vamp
Vamp
Bjørn Eidsvåg
Bjørn Eidsvåg
Hellbillies
Hellbillies
DumDum Boys
DumDum Boys
Kaizers Orchestra
Kaizers Orchestra
Morten Abel
Morten Abel
Eva Weel Skram
Eva Weel Skram
Violet Road Tour Cities
Sistranda, Norway Dyrvika, Norway Arendal, Norway Oslo, Norway Bergen, Norway

Frequently Asked Questions About Violet Road

Concerts & Tour Date Information

Is Violet Road on tour?

Yes, Violet Road is currently on tour. If you’re interested in attending an upcoming Violet Road concert, make sure to grab your tickets in advance. The Violet Road tour is scheduled for 6 dates across 5 cities. Get information on all upcoming tour dates and tickets for 2024-2025 with Hypebot.

How many upcoming tour dates is Violet Road scheduled to play?

Violet Road is scheduled to play 6 shows between 2024-2025. Buy concert tickets to a nearby show through Hypebot.

When does the Violet Road tour start?

Violet Road’s tour starts Jul 26, 2024 and ends on Oct 12, 2024. They will play 5 cities; their most recent concert was held in Arendal at Arendal and their next upcoming concert will be in Sistranda at Frøya Storhall.

What venues is Violet Road performing at?

As part of the Violet Road tour, Violet Road is scheduled to play across the following venues and cities:

2024 Tour Dates:

Jul 26 - Arendal, Norway @ Arendal
Aug 01 - Dyrvika, Norway @ Sletta Kirke, Frøya
Aug 02 - Sistranda, Norway @ Frøya Storhall
Aug 03 - Sistranda, Norway @ Frøya Storhall
Sep 28 - Oslo, Norway @ Rockefeller
Oct 12 - Bergen, Western Norway @ USF Verftet
Artists
Cities